Jobba hos oss

 

Restaurangchef till Lilla Bjers Gårdskrog

Lilla Bjers är en gård i Västerhejde, 7 km söder om Visby på Gotland. Gården är ekologiskt certifierad sedan 2001 och odlar ca 200 olika grödor. Gårdskrogen öppnade 2012 och har sedan starten varit KRAV-märkt med den högsta certifieringen, tre KRAV-stjärnor. Alla grönsaker som serveras är odlade på plats med kött och fisk så närproducerat som möjligt. Luncherna hos oss är avskalade och fartfyllda med mycket gäster ute i vår trädgårdsservering. På kvällen avnjuter våra gäster en avsmakningsmeny om antingen tre eller fem rätter baserade på våra bästa grönsaker just för tillfället med kött och fisk som komplement.

Våra gäster är en blandning av våra stammisar, gotlänningar, stockholmare, människor från Sveriges alla hörn och internationella turister, men det som alla våra gäster har gemensamt är deras höga förväntningar. Det vi som arbetar på gården har gemensamt är vår starka vilja att överträffa våra gästers förväntningar.

Vi behöver nu dig som kan fortsätta att driva Gårdskrogen enligt den redan högt satta standarden. Som Restaurangchef på Lilla Bjers förväntas du vara en flexibel, snabbtänkt person med servicekänsla ut i fingerspetsarna. 

Arbetsuppgifter:

  • Rekrytering av personal
  • Administrera bokningar
  • Besvara förfrågningar via mail, FaceBook, telefon och andra medier.
  • Hålla hemsida, FaceBook, Google, Instagram och andra kanaler uppdaterade
  • Se till så att alla saker som berör driften finns på plats. 
  • Administrera kassasystemet samt ta hand om fakturering för restaurangen.
  • Godkänna timmar samt göra lönekörningen för hela gården.
  • Vara med i den dagliga driften.

Kvalifikationer

  • Du har tidigare erfarenhet från ledande position i restaurangbranschen
  • Du brinner för ordning och reda.
  • Du har tidigare erfarenhet från löneadministration.
  • Det är meriterande om du har erfarenhet från arbete i Caspeco och med Apple produkter.
  • Du är medveten om mattrender och brinner för mat och dryck
  • Du älskar vår planet och tror på ekologi och det hållbara livet
  • Du har gärna en sommelierutbildning i bagaget

Vi lägger större vikt i din personlighet än vid dina tidigare erfarenheter och kvalifikationer. 

Tjänsten är heltid där man jobbar mycket och intensivt under sommarmånaderna och mindre under vinterhalvåret. Du arbetar ca 70% i den dagliga driften och 30% administrativt. Du kliver in i ett genomarbetat koncept och har mycket frihet i din egen och restaurangens utveckling. Du svarar direkt till ägarna. 

Frågor gällande tjänsten och ansökningar hänvisas till Alexander Öberg
alex@lillabjers.se
+46 768 63 63 16