Lilla Bjers

Gårdskrog

Julen på Lilla Bjers

Välkomna till julen på Lilla Bjers Gårdskrog!
Här får ni smaka på våra egenodlade grönsaker förädlade för att lämna smak av dess ursprung och konsten som är ekologisk odling, med kött och fisk så lokalt det går, traditionella julsmaker med modern matlagning, självklart ekologiskt!

 

Öppettider:
29 november – 23 december
Lunch
Torsdag till söndag
11:30-14:30

Julmiddag
Torsdag till lördag
18:30 (bordsbokning)

 

Lunch
Till lunch så finns det alltid tre olika alternativ att välja på. Då beställer man av personalen i kassan och därefter sätter man sig till bords. Om man vill försäkra sig om en plats så kan man boka bord till lunchen, då reserveras bordet inne i matsalen. Vi lämnar halva matsalen till de som vill komma förbi på en spontanlunch. Efter maten så finns alltid någon dessert att välja till om man så önskar. Vatten, bröd, smör och kaffe ingår i lunchen hos oss.

Gårdens Varma 165:-
Smörgås med lax eller julskinka 70:-/ 105:-
Tomtegröt 55:-/105:-

Middag
Till jul så erbjuder vi en avsmakningsmeny i julens tecken baserad på gårdens egenodlade grönsaker. Menyn är om fyra serveringar med en gröda i fokus på varje rätt och vissa rätter med kött eller fisk som komplement till. Har ni allergier eller kostavvikelser ber vi er att föranmäla de så att vi kan anpassa menyn för just er.
Julmenyn 600:- per person.